litet inlägg :D

Hej på er!

Sitter å är lite små bitter pga ryggen som orsakar massa problem för mig, kunde inte komma på morgon fodringen idag eller igår men går ner till stallet tidigare idag iställe och fixa saker :) Så slipper dom göa så mkt mera, Nu äre ju bara idag kvar och sen måndag morgon och sedan hem !! :D Sååå härligt asså, tyvär så vet jag inte hur jag ska ta mig hem med mina grejer efter som jag typ inte kan bära nånting, så får se hur jag gör med sakerna. 

Just nu ligger Jenny och sover och jag sitter å kollar på Film ska snart ut och röka. 

Men ja nu ska jag somsagt röka :) 

/ Puss Maria

nej inte alls arg

tjabba tjena halå asså!

Är ju nästan lite så att man bara vill dö just nu, är ju fredag och alla elever har åkt hem utom stalltjänsten sitter just nu på rummet på skolan har ätit middag å så och ja nu sover Jenny och jag har ingen fucking anning om vad jag ska ta och hitta på, film orkar jag typ inte kolla på och de är svin kallt i rummet. Men värmen e påväg känner jag men tar ett jävla tag innan de blir varmt. 

Men ja, idag har de ju inte hänt ett piss typ, sovit typ och ja haft stalltjänsten, ryggen värker och psyket blir Cp som vanligt när man är här! 
De här kan ju inte riktigt vara bra för hälsan kan jag tycka, iaf inte när man e skadad i ryggen blir ju bara en jävla massa mera problem, och hur kul äre och sitta instängd på ett rum och dega varje kväll inte ett jävla dugg roligt kan jag ju säga. Känns som man e fast här efter som bussarna bara går 1 gng i timman och slutar även gå vid typ 10 så hur roligt äre igentligen. Om man bara hade körkort och bil då hade man iaf kunnat åka iväg några timmar, slippa se skolan och rummet. Men hade väl bara tagit emot att åka tillbaka. 

Aja nu ska jag iaf försöka hitta på nå roligt !!!

/ Puss Maria

smärta smärta och längtan

Hej sötisar!
Idag så ja har jag haft stalltjänst som jag haft hela veckan men nu äre bara 3 ½ dag kvar, känns jätte skönt! 
Vi var även och handlade idag till helgen efter som vi måste äta när vi bor här ute på landet haha, jag och jenny köpte kött med pomes som vi ska äta på lördag och sen köpte vi även färdig fryst mat hihi , men på lördag blir de jag som får laga maten då jenny inte vill el orkar haha XD  Men vi hade super kul med Fritids jenny som vi kallar henne, blev hög musik och dans och en jävla massa skatt. 

Men min rygg blir bara sämre och sämre har super duper ont i den just nu och på nätterna vet jag inte hur jag ska ligga å svårt att vända sig oxå, mockningen går inte alls nu längre men däremot tar jag ut hästarna och även in såklart, täckar av/på borstar å även foder går dock snabbare på morgonen när vi har de så, så kanske inte bara va negativt att jag har ont ;) 

Men på måndag blir ska de bli såå jävla skönt att komma hem härifrån och längtar å saknar den hemliga personen som jag skrev om innan, längtar tills man får mysa där igen. 

men nu ska jag och Jenny kolla på filmen Monocerus den mystiska enhörningen :) hihi 
Men sov gott på er och ha en bra dag imorgon de ska iaf jag försöka ha :D 

/Puss Maria

Lidande

Idag var jag ju uppe klockan 05:50 och gick ner mot stallet börja ta ut hästarna och ja börja med mockingen som man ska, mockninen gick rätt segt då jag verkligen började få ont i ryggen men ja klara blev vi. Frukost den satt riktigt fint, rycken värkte men de är väl bara att ta de. 

Efter som jag idag började 9:45 hade vi 1 timme och sova men när klockan ringde och jag skulle upp sa de knak och jag kunde inte resa ig upp ur sängen knappt så jenny fick gå in och sjukanmälsa mig som 2 första lektionerna så jag sov vidare till lunchen. 
Sen blev de prov i djursjukvård gick väl sådär, sedan hade jag ekologi och sen religion, där håller vi på med etik och hade disskutioner tro mig va inte den bästa dissakutionen jag varit med på direkt. 

Men nu har vi ätit middag och är mätta å belåtna och ikväll blir de bara att ta de lungt och kolla på film å vila ryggen :) 

/ Maria

Stalltjänst!

Hej goisar! :) 

Nu er jag i skolan och har fått igång internet på skolan, inte direkt de snabbaste men de funkar iaf så jag kan skriva och kolla älskade facebook, ne e inte alls nörd där :p .

men dagen har varit hal och snöig, dagen börja med att jag skulle böra min jävla väska till skolan seriöst den vägde så mycket att min rygg börja strejka och även mina lungor, kunde knappt andas efter halva vägen till skolan inte direkt de roligaste. Men var riktigt skönt åh komma fram till pendlabarren och slänga av sig väskan. dagen börja med engelska B, var inte alls taggad för att sitta å läsa engelska men men så är ju livet när man pluggar. 
Fortsate med nånting och företagande haha kommer inte ihåg vad de heter :P, men ja där var de typ samma saker som vi alltid gjort med typ räkna nå diagram sak XD. 
sista lektionen var ju roligast då vi hade häst övningar självklart red jag älskade hästen Pirat ,hihi så jävla mysig.
Vi hade lite bommar å litet kryss, lektionen slutade dock lite olyckligt då en av eleverna ramlade av och fick en hov rakt på knät inte så skönt kan jag tänka mig. 

Men ja sen vare ju bara å börja själva stalltjänsten börja med att jag och Zandra i min klass sprang upp och ner till hagarna för att ta in hästarna, va ju inte de roligaste men ja sen vara bara de vanliga borsta, visitera och fodra å självklart göra klart för kvällen. 

Jecca och Bella kom förbi här på kvällen oxå skoj skoj och träffa dom igen, men efter kvälls fikat tog jag och Issa en promenad med Aron och Yoko och pratade om allt som vi hade på hjärtat var mysigt tills vi insåg hur kallt de faktiskt var ute så då blev de hemåt mor barren, När jag kom till barren hittade jag en sovande Jenny som jag tyckte skulle vakna så satte mina kalla händer mot hennes ansikte och hon vaknade så roligt med en litet ryck haha. 

Nu sitter vi i barren hennes mamma har precis varit här med cola, kläder och chocklad så hon överlever veckan haha, men tror inte hennes Cola kommer räcka så länge då hon dricker de 24/7 haha men får köpa ny på onsdag :) 

Men nu ska vi två sova för imorgon ska vi upp klockan 6 och börja ta ut hästar och mocka , usch säger jag bara! 

// Maria 




Här får ni två bilder på mig och Pirat 
och Jenny med sin hund Jeppe (inte bästa bilden)

Hej igen!

Hej igen mina älskade läsare!<3 
som ni vet har jag inte skrivit på vääldigt länge nu, men fått även frågor om jag inte kan börja bloggandet igen. Och efter som ni så gärna vill de så ja självklart börjar jag igen!. Har själv saknat er en hel del :D 

Just nu har jag precis packat klart för jag ska iväg på stalltjänst i skolan imorgon inget jag ser jätte fram emot efter som de blivit ett riktigt snöväder nu. jätte mycket snö har de blivit å hur kul äre igentligen att gå upp halv 6 och ta ut hästar ? inte så jätte kul va. 
Men nu har jag precis lagt mig i sängen och ska äta två äggmackor och dricka en kopp te mysigt va? ;) 

Men vet ni, tror nästan jag haft en av dom mysigaste helgen nu på vääldigt länge, va hemma hos en pöjk som just nu e hemlig för just er läsare sen får vi väl se hur fortsättningen följer, men kan säga att de va en super duper helg :) 

Men ja nu ska jag nog ta och kolla på film så tycker de här får räcka som en ny start på bloggen så höres vi imorgon igen<3 

/ puss Maria 




RSS 2.0