GOD MORGON

hej sötungar :) 
Nu är klockan 11.25 och jag har varit uppe i ca 30 minuter, har fortfarande lite ont i halsen men de går nog över till slut, har jag iaf fått på mig kläder idag vart de vanliga jeans från gina tricot och ett ljusblått linne från Cubus. över linnet blir de en röd adidas tröja från Adidas. Sen om ni nu e intresserade såblir de adidas strumpor från adidas med xD. men nu ska jag koka korv och sminka mig lite sen bär de iväg till berga och möta upp niklas och dra till Solvalla :D
pussis

Jag och Tayler made på Sollvalla våren 2010. 
Saknar han :'(

stalltjänst vecka.

Heej sötisar! 
Nu äre så att jag har haft stalltjänst vilket betyder att jag inte haft nån data att blogg på :O, Men min vecka i skolan har varit heeeelt underbar! Lärt känna mer folk från berga alltid skoj att få göra de. Veckan börja med lite små bråk och damp anfall men allt fixa sig till slut och allt vart SKIT BRA!! 
Aldrig haft en roligare stallstänst, dom jag va med var Antonia, Jennie och Nilkas bella kom förbi 3 kvällar tror jag de va och hälsa på och gjorde kvällen lite extra rolig :) Men nu e jag fan så jävla trött att jag ssjälv inte fattar hur trött jag faktiskt är, min hals gör typ SVIN ont och e super hes men de har inte hindrat mig nånting denna vecka. 
Imorgon blir de iaf Solvalla med Niklas och kolla ska bli super dupér skoj :) Så tummen upp på de ;) 
men nu ska jag ta en cigg och göra te :) 

puss och hej sålänge

Slänger in en bild på valla :D

Facebook nr 1




Måste ju bara säga att jag ÄLSKAR Facebook :D

mycket prat men inge händer....

Hello alla blogg läsare!
jag vet att jag skulle skriva mera och sånt men vet faktiskt inte vrf jag inte gör de, aja varit singel i typ 1 el 2 veckor nu  ingen koll på veckorna längre. men tror de är 1 vecka, de har väl gått bra självklart saknar man men de kan man ju inte göra hela livet.  Just nu känner jag mig typ allmänt deprimerad troligen för jag ska bo på skolan i 1 vecka vilket jag alltid mår skit av. Jag mår verkligen dåligt av att bo där, visst att jag har underbara tjejer på skolan men ändå klarar inte av att bo där men jag hoppas ju på de bästa iaf. Efter denna vecka är de ju sportlov för oss i stockholm då blir de ju Kyrssning såklart och party party :D. Efter lovet åker jag och bor i delsbo i 3 veckor på praktik ska bli mysigt, valde just där oxå för att få glömma allt och alla i stockholm känner att jag måste bort nu. hänt för mycket nu så nu blir de såhär.
Men de som hänt senaste dagarna är väl att jag jobbade för första gången igår vilket gick ju bra, va bara när jag och lina va ensama som de vart lite knasigt hela tiden men de fixade vi snabbt och de gick bra :)
på kvällen igår åkte jag in till stan och mötte aia sen vart de krogen för oss mycket dricka och mycket skoj!, vi träffa några trevliga tyskar som va sjukt roliga och jag fick faktiskt prata engelska och de gick ju prima ;)
Sen när krogen stängde vid 3 stod vi kvar ute med tyskarna och pratade och skoja, sen vart de donken för mig och Aia och kan ju säga att de sluta med att vi va hemma vid 5 på morgonen jag sov väääldigt gott sen fram till 3 på eftermiddagen och gick upp och åt toust, sen somna jag i soffan igen vid 4 och vaknade vid kvart i 6 och kom på att jag skulle ner till gården med lina halv 7. Så vart bara att klä på sig sminka sig lite så man såg hyfsat pigg ut, och efter de blev de hem och pack till den jävla stalltjänsten i skolan.
och de jag ska göra just nu är att äta prinskorv med Te med min älskade mammi så jag blir varm, för de är verkligen SVIN kallt både ute och inne. och sen blir de film, ska nog se på just my luck en helt okej bra film faktiskt .
Puss puss på er :D






SHIT :I

Heej alla ni som läser min blogg, nu råka jag göra de "lilla" misstaget att ta bort alla mina inlägg :O inte så jävla smart av mig asså...Men vi ser de såhär istället: EN NY START PÅ DE NYA LIVET! :D

Så nu kan jag ju börja om allt, jag heter maria 18 år och går 2a året på berga naturbruksgymnasium. Jag ville igentligen gå stockholms estetiska sång linje då jag verkligen ÄLSKAR musiken, men gjorde inte mig så mkt att jag inte kom in jag älskar verkligen berga och alla vänner och speciellt min älskade och underbara klass 2HHA. 
Jag bor tillsammans med min mamma och min storebror som just nu är och pluggar i L.A inom musik. 
Har precis blivit singel efter ett 6 månaders förhållande, men fortsätter att leva livet dag för dag.

Min pappa gick bort för 5 år sen, och han va ifrån spanien så jag är asså halv svensk och halv spansk, härligt va ;) 
De jag verkligen älskar mest på jorden är ju självklart musiken och hästarna, men även alla mina underbara vänner och speciellt 2 och de är ju lina(lillasyster) och Sebbe, de är dom vänner som står mig närmast hjärtat och som jag aldrig vill förlora. 

Men de är väl de ni behöver veta igentligen. 
förutom att på min blogg skriver jag typ allt från vad jag gjort på dagarna- mina inersta tankar och åsikter om allt. 

KRAM :D


en liten bild på mig :D

RSS 2.0