Massor gjort :P

Heej bloggen!
Nu har jag inte skrivit varje dag som ni märkt, men ja i måndags va jag på solvalla med niklas och folk, och i tisdags va jag ute med lina, igår va de solvalla med Sara och Antonia och sen efter de åkte jag och Antonia och Träffa jocke och hans kusin. Och idag va jag i skolan och pierca om min lilla navel för 3dje gången visst e jag duktig haha XD kommer filmer/bilder  på lite saker nu :D

sara på valla

Antonia på valla :D

En häst 



Jag, Sara och Antonia på valla


Jag piercar mig för 3dje gången! 



Ladgården i skolan och hälsar på muuisar



De va typ allt för mig idag nu ska jag ut med lina :D puss och hej!

Back in school :D

Jajamensan mina vänner, nu är jag tillbaka i skolan härligt härligt säger jag :) , inge fel med att vara där igen! 
Men ja nu äre ju massa plugg igen och idag hade vi faktiskt idrott första lektionen och då va vi och bada eller ja vi lärde oss livräddning! ;) WOHO.. Kände mig riktigt duktig så christoffer om du läser de här ge mig MVG+ för jag kände mig riktigt taggad på de där :) lära mig rädda folk med livboy och sen dyka efter en tung jävla docka på 3,5 meters djup!! Fan jag e ju bara sååå grym! 

Efter de var de haninge C och käka lunch, gå till banken och äntligen köpa en ny mobil som jag längtat efter såå otroligt länge haha. men sen skulle vi tillbaka till skolan så hinner vi till Västerhaninge så kommer jag på att jag glömt min väska, fan vad arg jag vart då haha. så ringde till Donken där vi åt och fråga om dom hade hittat den och de hade dom vilken tur va ;) annars hade jag typ dött så vart iaf tillbaka till donken och hämta väskan och sedan tillbaka till skolan och ha Matte , inte direkt roligt om jag ska vara ärlig haha. fan hatar matte. 

Men ikväll vart de sen gården med Lina skojskoj, och sen va vi ute lite alltid trevligt med en pratstund. och jag och lina kom på en sak som vi ska försöka fixa och typ försöka göra allt för att få igenom, men vad? 
ja de kan ju ni klura på för de är en hemlis än sålänge ;). 

Men Dagens/kvällens Låt nu då!

Petter & September - Baksmälla




dom kan festa...

Ja dom kan verkligen festa i Ljusdal/Delsbo haha va ute med christina från stallet och herregud vad dom kan parta på landet ;). typ aldrig haft så roligt ute men aldrig heller mått så dåligt dagen efter haha sovit hela dagen nästan tills jag skulle med bussen hem till stockholm. Men som sagt jag e hemma i stockholm nu och klockan är 23.36 och jag ska sova typ nu efter som jag ska till skolan imorgon :) Skönt att vara hemma men ändå inte, saknar dom i delsbo men hoppas jag träffar dom snart igen. 

Kvällen låt!

Kärlekens Tunga-September



kvällens låt!


Hade tänkt att börja med nått som heter kvällens låt, ag kommer lägga ut video eller bara musiken från den låt jag gillat mest under kvällen :) 
och de här är min låt ikväll: 

18 and Life-Skid Row


 

Hellu hellu

Heej bloggen :)
Just nu sitter jag och väntar på mitt kaffe som blev varmt precis nu, och kollar så katterna som leker med en ärta och tycker de är super roligt. Ska strax ta mitt kaffe och gå ut i solen på balkongen och ta en cigg.
Nu på morgonen har jag inte gjort nå specielt bara gått upp och dischat och sen fixat mig, börjar praktiken klockan 1 idag om jag inte går ner lite tidigare vi får se.

me igår va jag ledig från praktiken efter som jag jobbar på lördagen iställe, men va ändå nere på stallet med sandra för hon skulle rida lektion så jag va med och kolla lite å hjälpte till att ta in hästarna. Sen vid halv 4/4 kom veterinären och skulle kolla på pasadenas ben efter som ho varit halt och bliit behandlad, men hon va helt frisk och sandra kan glatt börja skritta pasadena igen :)

Men nu ska jag dricka kaffe och röka men kaske skriver några ord ikväll :)
Pusspuss

Bajs!

haha jag hade skrivit fett mycket text och sen fucka datan lite så va tvungen att stänga ner allt haha och jag e så jäävla slö så jag orkar faktiskt inte skriva om allt hihi, Men de är iaf onsdag idag och jag har inte gjort nå super specielt varit på praktiken (dkrs) som jag varit nu dom två senaste veckorna eller ja de här är min andra vecka här, kommer sakna allt och alla när jag åker hem, men vet att alla hemma saknar mig fett mycket så kanske är bra att jag åker hem till dom oxå ;) .

Men igår asså tisdags löshoppa vi några hästar vilket va super skoj, tycker om att göra de super roligt att se hur dom rör kroppen och allt i varje steg.

I måndags red vi ut en skritt sväng i de sköna soliga vädret jag red rasmus en liten Haflinger som jag inte ridit sen i 5:an asså 6 år sen jag red han sköndes faktiskt underbart att sitta på han igen :D

Kommer lite bilder här från mina år i Delsbo

Jag och Rasmus 05


Jag Trubadur 06

Jag och Trubadur 07, sista året han fans.
Rest in peace min älskade ängel!<3

Jag och Pasadena 08

Jag och Casper 09

Jag och Björne 10

Jag hemma hos Sandra för några dagar sen. 11

mysig och slapp dag

Heej blogge :)

Har inte så mycket att skriva om dagen eller nå men varit super härligt väder solen sken och va varmt så vädret ska man inte klaga på :)
Men varit "hemma" nästan hela dagen på eftermiddagen tog jag, sandra och Roger en lååång promenad med pasadena runt kyrkan va super mysigt sen åkte vi iväg och handla mat och hämta ett bord :) mysmys.

Och de är de jag gjort idag och nu ska jag typ gå och sova efter som jag ska upp imorgon :D

Pusspuss

Helg igen!

Nu är de helg igen asså lördag skojskoj, vart ner till stallet idag då och följa med sandra sm hade en grupp i ute ritt, men va bara 2 st så va skoj, dom hästar som va med var Björne(sandra), Casper(jag), oskar(en tjej) och mystik (en tjej) Casper va sjukt jävla pigg och ville bara galopera hela tiden flög med röven i luften hela tiden haha. Men de va kul och han skärpte sig efter ett nå timme, vi va ute i ca 2 timmar va ju super härligt väder helt vindstilla och solen sken som aldrig förr. Såå jävla mysigt är de att vara ute och rida i snön när solen lyser och värmer än :).

Imorgon blir de stallet och rida ut igen hoppas bara de är lika bra väder som idag, och ikväll blir de körslaget och bara ta de lugt :)

Puss på er i stockholm!!

// maria


Ojojoj fullt ös..

herregud vad tiden går fort när man har roligt nu äre bara 1 vecka kvar på praktiken inte så kul, kulle viljavara kvar mycket längre, men saknar ju ändå mina älskade änglar i stockholm.
Inte skrivit på hm 2 dagar(?) för jag har börjat klockan 11 på dagarna och slutat vid 8 på kvällen, och då har jag ätit middag och kollat på tv men vissa av er från stockholm har ju haft turen att jag ringt er ;) haha.

Men idag började jag vid klockan 7 på morgonen med fodrig och utsläpp mockat lite och ja sånt vanligt, sen vart de frukost och efter de gick vi en promenad med Ambra, Pasadena och petre vi som gickva jag, sandra och cristina fast hon red barbaka på petra :)

Sen har de bara varit en massa skoj och ploj som vanligt,Sandra ville rida ut men jag och Cristina e ju lite klena för snö men jag kom på bästa grejen att göra och de va att tolka haha, för er som inte vet vad de är så e de när man åker skidot/pulka bakom hästen :D super skoj men vart inge me de.

Men menförsöker skriva mer senare el nå puss och kramar.


Härlig dag :)

Idag har de varit en super skön och solig dag, jag började praktiken klockan 11.00 men vart väldigt slappt och skönt hihi, löshoppade några söta hästar/ponnyer vilket va riktigt skojit jävla busar dom är :) men härligt när man ser dom så glada.
Efter löshoppningen gick ja ner till fika rummet och drack lite kaffe med dom andra som jobbade och vänta på att klockan skulle gå ^^, klockan 16.00 hade jag "hästkunskaps lektion" med några tjejer de är en grej man kan anmäla sig till och vara med på där man lär sig mera om hästen och hur man hanterar den. Vi kollade på film och fikade va super skoj efter den va jag med Marit och hade en Ridlektion som tränade markarbete va en grupp med mindre tjejer. Men duktiga va dom och min älskade lilla Casper var med :), och imorgon blir de att träna lite dressyr med honom i ridhuset  och få sällskap av Sandra å Druttan(?) :D <

Slutade lite innan 8 så då käka jag middag och sen har jag bra häckat framför tven haha, och just nu sitter jag och leker med lilla kattungen haha så jäävla söt asså!

Men va allt för idag hoppas ni har de bra nere i stockholm mina vänner :)

Puss puss

Jag och sandras gamla katt när jag bode hos dom i sommras :)


Jag och Simone ( sandras syster dotter) Förra sommaren

praktik och Delsbo

Hej mina söta vänner!<3
Nu sitter ja uppe i delsbo och haft min första praktik dag va skoj skoj, fick även rida min sakade Casper som jag sakat super mycket så va riktigt roligt att få sitta på han igen, idag började jag 07.00 vilet va lite jobbigt att komma upp till men imorgon börjar jag inte förens 11.00 skööönt men slutar 20.00 men gör igenting ska bara bli roligt för då ska jag praktisera som ridlärare vilket ska bli super skoj att testa på ser verkligen fram emot de!

Just nu sitter jag och kollar på Danne (sandra jag bor hos son) och Nadine hans kusin som e 2 år, dom leker häst men Nadine verkar häldre vilja slå honom haha. Nu sitter han och försöker få henne att säga olika namn men hon verkar inte vara så samarbetsvillig haha.

Super skönt att vara här igen men saknar dock stockholm och vänerna en hel del!
Men vet inte riktigt vad jag ska skriva mer idag så tror de här får räcka för idag.  Tror og jag ska upp på ede och köpa cigg.

Puss och kram

Melodifestivalen 2011

Okeej som typ hela sveriges befolkning vet nu så är melodifestivalen avklarad och vinneren vart ERIC SAADE   tycker faktiskt att han förkänar att vinna för han e ju verkligen duktig, man kan inte säga så mycket annat om honom. 
Jag hoppades ju då på honom eller Danny som också skulle varit en värdig vinnare efter som han är lika duktig om inte lite duktigare! 

Men kommentera och tyck till om vem ni tycker skulle vinna.


Puss

VINNAREN I MELODIFESTIVALEN 2011







Viper

Haft en grym natt på Viper med 3 underbara tjejer som heter Neo (www.Neow.se), Antonia och sara som jag träffa för första gången men hon va ju bara så jävla rolig!. 
Asså varje gång man säger till nån att man ska till viper hör man typ dåliga saker, men helt ärligt stället är grymt två dans golv på ena spelar dom ALL musik vilket e skit bra och på de andra är de samma stuk på musiken. vilket jag tycker är super bra! 

Så ni som dissar viper dissar jag ;), ett + är ju att dom inte tar så mkt betalt för drikan cilket då både är en fördel och en nackdel efter som de är billigt köper folk mer vilket då gör så att de slutar med att folk blir riktigt påvärkade om man inte kan kontrollera sitt drickande. 

och de som hänt idag är att jag kom hem igår vid halv 6 och somnade direkt, eller ja va ju faktiskt i hökarängen vid 5 men sen mötte ja några kompisar och så stod vi och snacka ett tag, men däcka direkt när jag kom hem och sen vart de upp vid 12 halv 1 för att åka in till T-C och köpa buss biljätt till Delsbo efter som jag åker upp dit imorgon vid halv 12 på dagen. :) Längtar men kommer sakna mina underbara tjejer i stockholm!

jag och neo

puss neo och jag, med antonias hand

Haha vi va ju lite tvungna att dra fram fjortisarna i oss XD 

Puss

Praktik m.m

Hellu alla gulliga sötisar!

Idag är de Torsdag som ni alla kanske vet redan, själv har ja varit förvirrad typ hela dagen och trott de varit fredag , haha vad dålig man är ibland.
Men idag va jag på praktiken som ja alla andra dagar i veckan va lite mer att göra idag då, smörjde 2 el 3 sadlar idag, släppte ut och tog in hästar sen på eftermiddagen efter praktiken a jag och Antonia med på en ridlketion som va och de gick super bra tycker jag. Underbar häst kommer inte riktigt ihåg namnet men jag kallar henne för fläcken för hon har en fläck på magen haha.

Efter de kom hennes pappa och hämta oss och vi drog till donken och åt sen åkte vi till ett annat stall och va med hennes pappa lite på jobbet han jobbar med att sälja saker och skulle nu sälja klubbjackor till deras ridstall skojskoj:) .
Men imorgon är de fredag och de är sista dagen för mig på denna praktikplats sen drar jag upp till Delsbo och de kommer b li riktigt skoj men kommer nog  ändå sakna överby, både personal och hästar + lilla Nette då :). Men de jag sanar nu är ju faktiskt typ bara skolan och alla underbara människor där, jag saknar verkligen skolan. Konstigt aldrig gjort de förut men men. Och imorgon blir de ju även krogen med bästa tjejorna Antonia och Neo ska bli lika roligt som förra fredagen men ännu roligare :D och Nette ska försöka att inte bli lika full från början ;) hihi

Men nu ska jag oh nette sätta på twilight och sen sova, eller ja kommer sova efter typ 10 minuter XD hihi

Pussis pussis

Full rulle...

Hej hopp i full galopp :D
Denna vecka tycker jag har gått super snabbt faktiskt är redan onsdag och imorgon torsdag, herre gud så snabbt de går. Men allt är super på praktiken jag trivs jätte mkt och lite synd att de snart är slut på den här veckan men efter denna vecka åker jag upp till delsbo och praktiserar där troligen som ridlärare :) Ska bli skoj.

Men igår va jag och nette ute på berga lite på eftermiddagen och kvällen och hämta papper och träffa lilla niklas, och massa andra som vi saknat. Trodde aldrig jag skulle längta hem eller till skolan men längtar fan både hem och till skolan oh varit så i flera månader nu fattar inte riktigt varför, jävla hormoner håller på att spöka med mig XD

Men idag va de som vanligt på praktiken vi smörjde lite,fodra släppte in och ut hästar, skrev upp inbetalningar och ja typ de. Imorgon blir de samma men vi ska även röka på eftermiddagen skoj skoj undra vem man får då :) ska bli skoj och testa nån ny.

Men nu ska ja och nette kolla på Twilight och sen sova så vi orkar upp imorgon.

Natti på er sötisar puss

Första natten hos Nette och på Praktiken...

Hej sötisar!
Inatt sov jag hos nette som jag nu ska bo hos i 1 vecka skoj skoj, vi skulle sova med fönstret öppet för de vart varmt men sluta med att båda låg och frös men ingen stängde haha. Så inatt blir de att sova med stängt fönster.

Hade min första dag på praktiken oxå super mysigt ställe med goa och snälla hästar (iaf dom fläste) men super mysigt är de, äen mycket trevlig personal och stalltjejer :) ett + är ju dom snygga byggarna som e där och bygger på de nya stallet dom ska få. Finns många snygga byggare men dom här tå jag såg a både unga,snygga och sexiga i kläderna haha.
men efter praktiken art de att åka direkt till Solvalla för att träffa Niklas och kolla på hans lisens lopp alltid lika kul :D Imorgon bär de åt till Berga och träffa han igen en sista gång innan jag drar upp till Delsbo på mina tå sista praktik veckor, kommer sakna han och andra kompisar. Men ändå skönt att komma härifrån lite :) ett + e ju att jag får träffa alla underbara människor där uppe iställe :) Wiih

Men nu ska jag och nette sätta på en film och soa för vi ska upp 06.15 urschhhh!!!

Puss puss sötsar

hellu hellu

Heej sötisar! skrev aldrig igår efter som jag inte mådde helt prima efter en lång natts festande på viper med underbara tjejer! Men jag va som sagt ute i fredags och hade riktigt kul, vart viper som jag faktiskt diggar jävligt bra, älskar vakterna sjukt mkt så härliga asså. Men när dom stängde vid 3 vart de att åka till kungsan för att gå på donkenm för att johanna jobbade, då träffa jag även på twilight, zeinab och några till skoj skoj. efter vart de en "lång" resa hem eller den kändes lånmg efter som tuben typ gick väldigt sällan. så va hemma strax efter 5. Sen på lördag va jag tvungen att gå upp vid 12 för jag och mamma skulle åka till strängnäs till min älskade stlorasyster och hennes familj :). 

hade en super trevlig dag och natt hemma hos dom, älskar fan hennes dotter grymt mycket hon har blivit så stor känns de som fast hon bara är 1½ år :) Men så jävla smart och så sjukt jävla rolig haha. 
Nu kom jag iaf precis hem därifrån eller ja jag och mamma va på Greken och åt mat innan så nu e jag hemma och har super brottom för att jag har ju praktik nu i 3 veckor och min första vecka ska jag vara på nå stall där min söta Antonia bor så kommer bo hos henne nu i 1 vecka och efter de drar jag upp til delsbo. ska försöka skriva varje dag men lär väl bli lite svårt :( 

Men puss och hej för er som har nr så nås jag ju på luren :D 

KRaaam 

Bild på mig och min systerdotter Ada när hon va mindre :)

Hur orkar folk?

Bilddagboks kaus!
Okej nu har jag suttit i typ 2 dagar och bara garvat åt en rolig snubbe på Bilddagboken som kommentera min bild över att han skäms av att vara 93a när han såg en bild jag hade lagt upp.  
Bilden är en gammal ja, jag kan säga lite fjortis bild som togs för 1-2 år sen och den har han nu suttit och kommenterat i 2 dagar och försökt få mig att känna mig fet och allt. 
Jag kan hålla med om att jag är inte smal men jag är mullg vilket jag faktiskt är jävligt nöjd med annars hade jag väl gjort nå åt de lixom. Fårstår verkligen inte hur han orkar sitta och bara skriva på om nått han inte bryr sig om äns? 

Dålig uppfostran?
Nu börja han snacka om att man lägger upp sånna bilder för man haft en dålig uppfostran och inte fått den uppmärksamhet man behövde som liten, men hallå va! Jag fick den uppmärksamhet jag ville när jag va liten och älskade de då lika mycket som jag gör idag. Älskar att stå i centrum och att folk ser mig tycker de är helt underbart.
och sen vrf jag just la upp den bilden va ju då för att jag faktiskt är jävligt stolt över dom bröst jag har så de har inget med min barndom att göra!
Gör de för sex?
haha nejnej han hade fel på den grejen med, att jag lägge upp bilder där min bröst syns skulle vara för jag vill ha fler killar att sära benen för. 
Helt fel där killen jag har dom killarna jag vill ha så vad ska jag med killar från bilddagboken till när jag har dom jag vill där jag bor?  Och att han säger att jag är "lätt fångad" e ju oxå helt helt fel för jag går verkligen inte i säng med vem som helst i första taget så lätt fångad som han säger att jag är stämmer då INTE 

Här är bilden jag la ut där.

Bilden jag la upp som de vart sån stor diskution över.



Jag och "mormor"

Bilder på hästen jag testa att rida, och nu ska bli medryttare på 1 gång i veckan till att börja med. 


jag och mormor bråkar lite :P


Nu ger vi protest med bakbenet oxå...


men maria börjar vinna lite nu 


Maria vann tillslut och mormor fick ge upp och arbeta


Och nu e vi bästisar :D

tiden går fort...

Tiden går så jävla fort märkte jag idag när jag va ute. 
Jag och Lina träffades efter jag kommit hem från stan så gick vi förbi hörnet men de va typ filmkväll där så vi gick inte in, då gick vi vidare till morris där dom precis skulle stänge men vi häklsade iaf på dom som jobba lite, efter ett tag vart de att gå och köpa cigg och sen stod vi där och inte viste vad vi skulle göra så jag fick för mig att jags kulle ringa till min gamla goda vän Niklas och höra vad han gjorde för nått och om han hade lust att träffas, och de hade han ju såklart :) . 
Så jag och lina gick och mötte honom vid söndagsvägen och gick sedan vidare till statoil för att han skulle ha cigg sen vart de till donken som ligger brevid och äta lite mat. Vi börja då diskutera hur länge sen de va han och jag träffa varandra och vi kom fram till att de va typ mer än 1 år sen :O fatta vad tiden går fort, Niklas och jag umgicks verkligen varje dag för 2 år sen heeela tiden + några till och de va verkligen vårat lilla gäng som sedan splittra på sig :/ Men va riktigt jävla roligt att träffa han igen och måste verkligen träffa dom andra grabbarna igen + Ronja. 

Men de va riktiga härliga tider när man va med dom :) 

Så Pussar på dom gamla och självklart dom nya vännerna med ;) 



Langar in en bild på mig ;)

härlig och skön dag

Hej sötisar! :D 
Jag känner just nu att jag är på ett väldigt bra humör,  idag va jag ju och färgade håret vart inte så ljust som jag ville så ska göra om de senare. Fixa även mina ögonbryn så dom vart snygga, fan suger ju på sånt själv på bättre att gå till mammas chef som e utbildat och göra de gratis medans andra betalar för de ;). Efter de gick jag hem och bytte kläder och träffade freja så vi tog en sväng till först farsta och kollade på percingar och gick till Nordea och fixa mina pengar som hade hamnat på swedbank men hur har jag ingen aning om. Sen efter en liten tur i Farsta åkte vi in till stan fastnade vid några 3 killar som ville att jag skulle få en mobil och byte till 3, han va sjuukt jävla snygg men kan ju inte svika mina vänner så som har comviq ;) Sen vart de donken efter som man inte orkar åka hem och laga nån mat och sedan HM och köpa en vår jacka :) 
Och nu ikväll blir de att gå förbi hörnet(ungdomsgård) och hälsa på lite skoj skoj. 

Men nu ska jag sätta på mig slappa kläder asså mjukisar och en skön tröja, puss på er sålänge 




Hejhej

Hellu alla sötis ungar, nu är klockan precis 10:49 och mamma ringde precis och väckte mig snäll som hon är :), Nu ska jag iaf föra lite kaffe,klä på mig och fixa sminket lite sen ska jag ner till salongen så ska mammas chef få färga mitt hår och så. Hoppas jag blir super nöjd med färgen :) 
Efter de blir de nog hem och äta lunch eller nått sånt kan ju skriva ett till senare om vad jag gjorde efter salongen XD. 
Men aja inatt hade jag såå jävla roligt XD, la upp en bild på bdb som va typ 1-2 år gammal vilket då va en liten "fjortis" bild och fan va roliga folk är, en del kommenterar brösten, sen utseendet och sen kommer dom här små som klagar och skriver roliga och onödiga saker Haha som t.ex en kille som sa att han skämdes att vara 93a efter att ha sett den bilden och allt. Ja men hallå vrf håller du då på att kommentera SAMMA bild 10000 gånger och vrf ens kolla på den?. haha fan va roligt jag hade inatt. Och hade nästan ännu roligare i morse när jag såg att Neo ( www.Neow.se )hade lagt upp och svarat, så jävla härlig :) Saknar henne super mycket så Puss på henne :D.

Men nu ska jag göra mig klar puss hej skriver sen.

HAHAHAHA....

hahaha jag måste ju bara skriva de här innan jag glömmer den komiska saken. Jag sitte roch snackar med mamma om hur mycket folk har ändrat sen jag börja gymnasiet och skit, om du vuxna alla faktiskt har blivit. Så säger min mamma:
- Ja tänk när du va liten och kom och la dig i soffan och kunde mysa med mammi. 

jag- haha men de gör jag väl fortfarande?

mamma- Nej nu kommer du bara hem full, eller så sitter du vid datan och kommer ut och röker nån gång då och då och ibland tar en öl

jag- haha jaa vad ska jag annars göra?

mamma- men sluta nu, jag har ju inte dresserat dej klart än!!

Jag- VADÅ DRESSERA?! jag är fan ingen hund!

mamma- HAHA joo jag typ uppfostra dej som en hund, sa jag sitt ner satt du ner, sa jag gå och lägg dej gjorde du de men kom tassande tillbaka efter en stund Precis som en hund va du. 

jag- AHA tack för den nu tänker jag gå till datan och dressera den iställe för ett barn ;)

Roligt jag och min mamma har på kvällarna :D

hejåhå

heej sötisar :) 
kan börja berätta lite om gårdagen till och börja med.

Jag va iväg och hanlade tapeter till mitt rum och de vart zebra tapeter som jag ska ha på en vägg, fan ser fram emot att bli klar med rummet nu. Sen efter vi handlat de åkte vi iväg och kollade på en ny säng åt mig efter som min är helt trasig nu haha. Efter att ha kollat säng drog vi iväg för att kolla på tyger som mormor kanske ville ha, va faktiskt hel okej. Efter att ha gått runt i typ 1000 tyg affärer så åkte vi förbi en skit rolig affär där dom typ hade allt från kläder till små prylar så mormor köpte ett par mjukisar till mig och en skit skön tjocktröja. Så jävla stolt över att vara minsta barnbarnet ibland :D Efter en lång dag med mormor så körde hon mig till mammas jobb där jag fick hjälpa hennes chef med att beställa saker på datan va faktiskt kul :). Han kolla även på mitt hår och tyckte att de va fel av mig att ha två olika färger i håret så nu imorgon (Torsdag) blir de ner till mammas jobb så ska han få färga mig ljus :) ser fram emot de väldigt mycket efter som jag alltid färgat mörkare eller nån konstig färg så ska bli kul att se hur jag blir i ljust nu. Efter mamma och jag kommit hem från hennes jobb orka ingen av oss  laga nån mat så vi gick ner till "lilla Hörnan" och skulle äta och ta EN öl, men han som äger stället bjöd på en chot och mammas kompis kom dit + lina så vart några fler öl för mamma och maria. Slutade med att Jag va full och skulle till vivo och köpa cigg till mig,Lina och charlie :) Men kvällen sluta iaf super bra :) 

Och till Idag då, då har jag varit med Jennie i hennes stall och provridit en super fin och snäll häst som jag kanske ska bli medryttare på, hon va riktigt härlig att rida och de kändes som att sitta på min lilla Trubadur igen. Super skön och varm dag, jag och Jennie red först en sväng i skolen genom skogen och sen vart de lite dressyr träning. 
Efter att ha kommit hem därifrån bytte jag bara om sen åkte jag in till Skanstull och mötte mamma för hon ville handla och de säger man ju inte nej till :) 
Men jag köpte en jätte stor TE mugg som jag sitter och dricker ur nu, ett par skit snygga boots, ett par svarta och grå tajts och två olika solglasögon. Så är super nöjd med den här dagen :D 


Skona jag köpte :)

RSS 2.0