Studenten och Valborg

Hej sötisar, han inte skriva nå igår tyvär va typ full rulle på mig då XD, 
men på morgonen börja de med att morfar kom och hämta mig och mamma vid typ halv 10 och körde oss till kungens kurva för jag skulle in på hööks och köpa nya ridskor, mina gamla e ju använda lite FÖR mycket nu XD hihi, ingen sula eller nå kvar i dom så va dags för ett par nya. Efter de körde han mig direkt till Farsta strand där jag skulle träffa Jecca och Bella för att åka på 3:ornas Utspring på Berga, alla var super fina men många som grät och de kan jag förstå när man går ur en sån härlig skola som berga ;). 

Men efter de åkte vi tillbaka till Vh jag skulle till banken och sånt så vi satte oss och åt istället haha och sen gick vi till banken, efter banken hämta vi lite dricka hos en människa och sedan hem till Jecca med allt. Var en riktigt rolig promenad tyckte vi. 
Men ja hem till Jecca och sedan åkte jag hem till mig själv igen, när jag kommer hem får jag medelande från jecca att festen som skulle vara idag (valborg)  var framflyttad till fredagen så ja de va ju bara att hoppa in i duschen och sedan åka iväg till henne igen. Vart en riktigt rolig och härlig Fredags kväll/natt!! och ja dagen va ju ocå super rolig :D.


Men idag (Valborg) de ovan va Fredagen :P 
så idag var jag uppe vid 10 och skulle vara nere i stallet och börja jobba klockan 11 var väldigt lungt i stallet idag vi hade några ponnyvarv men medans ponnyvarven var Red jag plet, han va riktigt stel tyckte jag och ville inte jobba alls men kom igång lite mor slutet, efter ponnyridningen borsta och skötte vi hästarna länge och gick sedan ut och beta dom i ca 1 timme :) .

3:orna på Berga NBG tar studenten!!





ETT STORT GRATTIS OCH LYCKA TILL I LIVET TILL ER ALLA :) <3
Vi kommer sakna er på Berga!

Beroende...

HEJHOPP!!

Jag är beroende av en sak har jag kommit på eller igentligen fler saker men en speciel sak har jag kommit på just nu och de är...(TRUMMVIRVEL)....
BIG BROTHER !!!

Finns de nått roligare eller? :O NEEJ, sitter med big brother på 24/7 efter som jag har 24/7, jag älskar ju bara människorna där inne asså! Man har aldrig träffat dom men ändå känns de som man känner dom på nå sätt hm hur kan de gå till? Men jag tror jag e lite smartare än dom där inne för jag listar ju ut hur lätt som helst vilka man kan lite på och vilka man INTE kan inte på...men ja så TUMMEN UPP TILL...

BIG BROTHER 24/7 :D 






Första Big brother låten 2000-Mediahora...Känner ju igen mig haha


Big Brother låten 2011-Fest i hela huset


Stuteri och vara med jenny

Heej alla söta människor!
nu har jag varit så här lite dålig igen och inte skrivit haha men idag kommer jag iaf lägga upp lite bilder från när jag va på Studie besök med alla 2or i skolan som går nån slags häst linje var super roligt kan jag ju säga, några åkte till ett trev stuteri som heter menhammar och vi resten åkte till ett halvblods stuteri som heter sjövillan. Båda dom ligger på Ekerö super fint på båda ställerna :)

Kan börja med en bild på deras Hingst Marwin 942 super fin och trevlig kille


Marwin 942



Fölis sto från Marwin, super söt liten tjej


Sötis tjejen kan springa med ;)


Mamman till fölet, minns inte namnet på henne. men en mycket trevlig häst


Snyggt sto 4(?)år har jag för mig, är till salu, mycket snäll och mkt mys go. 
Har mkt fina steg i dressyren enligt tjejen som rider henne. Hamnade i klass 2 på 3års testet.



Samma tjej som e till salu



Jag var även med Jenny i min klass till stallet och kolla när hon red, dom hade hoppning och jag tycker de gick jätte bra för henne men hon höll inte riktigt med mig (A) haha men de gick super bra för henne

Jenny och Jeppe(hennes hund)

Gud vilken härlig dag :)

Heej sötisar :)
Idag har jag sovit ganska länge men inte så jätte länge, men när jag vakna så vare underbart väder ute så jag tog en kopp kaffe och gick ut på balkongen med en cigg i handen super härligt :), jag och mamma började rensa ena gardiroben i hallen efter som vi ska göra om den nu,ska bli skönt för den e ju inte direkt snygg om jag ska vara ärlig haha. kom på nu föresten att jags ka lägga upp bilder på mitt rum så ni får se hur de blev :) men kan tyvär inte göra de idag efter som ja inte har några bilder. haha 

Men sen vid 6 gick jag och mamma ner till Lilla hörnan och åt middag efter en stund kom lilla sebbe dit efter som jag skulle träffa han på kvällen så vi gick direkt efter middagen till kvicken och satt där en stund sen gick vi till vivo i hökarängen, och efter de kom vår roliga plan att vi skulle åka in till stan så vi åkte till fridhemsplan och gick därifrån till s:t-eriksplan sen fick vi för oss att åka buss så vi hoppa på en buss mot karolinska sjukhuset och hoppa av vid karolinska instituet och vänta på en buss tillbaka hah avi kände oss helt vilsna haha. Men sen kom bussen mot södersjukhuset så vi hoppa på den och gick av i gamla stan och tog t-banan tillbaka hem :) super härligt va de varmt och skönt och roliga människor :D 

en bild på mig och sebbe :)
Jag och sebbe föra sommaren :)

Grilla och krogen!

Heej sötisar!

Igår va jag nere i stallet med lina och jennifer så red vi till farsta ängsparken och ja bara beta dom lite och njöt av de fina vädret som var :) Efter de skulle jag upp till Lilian och Aia å grilla, super trevligt som alltid men sluta med att jag och Aia gick ut på krogen vart ju viper såklart haha älskar stället ;). Men jag kanske vart lite FÖR full inatt vilket inte va så bra och jag ber om förlåtelse till vissa om jag va jobbig el nå, usch inte bra att dricka för mkt men va ju inte meingen ens :/.

Men kvällen va riktigt rolig och säger tack alla skojiga för en underbar kväll/natt!! :D 


PARTY :D 


Jag och mina nya kompisar som jag träffa på vägen in till viper 


En låt som ger minnen :)

Hejhej!! 
Nu har jag vaknat precis och klockan är 15:07 och jag har tillo med bäddat sängen och lagt skit kläder i tvätten vilket INTE är likt mig så känner mig super duktig nu :) 
Men tänkte bara lägga upp en Video som ger mig minnen från när jag va på kollo på sunda för ett antal år sen, där fanns en kille som hette hubbe som spela gitarr och sjöng dena låt, och tro mig han va verkligen min första kärlek! , men de vart ju inge på kollot för de blir de ju aldrig haha men några ÅR efter de såg jag han på ung 08 igen och känslorna kommer tillbaka. Vi hade ALDRIG ett bra förhållande haha de va nog rätt långt ifrån perfect men mennen är kvar och ja den första kärleken är ju alltid den som sitter längst har jag hört ;)

Tomas Ledin-En del av mitt hjärta!




härliiig dag


Hejhej bloggen :) 

Idag har de varit varm och skönt ute som alla andra dagar så jag och mamma åkte till farsta och handla lite jag köpa fina naglar, vaxning och en "one piece" Inte den äckta jag bor ju ändå i förorten, men som jag brukar säga jag e ju ändå lite finare och lite bättre precis som Djurgården ;)  + att dom äkta e ju varmare och vrf köpa en varm nu när sommaren kommer ;) ONÖDIGT säger jag bara! 

Men nu ska jag gå och sova för jag e super trött :D NAtti


Så ser min som jag köpte ut :D och JAA självklart den är rosa :D

Ny länk

Heej sötisar en snabb grej nu bara på mitt förra inlägg la jag upp en länk som ni skulle rösta på men jag har gjort om så nu vill jag att ni tar ca 1 minut inte ens de och röstar på denna http://dif.se/bortamatchtroja/?shirt=4dacbf93ecbe2 länk istället! Vore super snällt och super gulligt !

Puss 

Härlig dag :D

Heej mina söta läsare! 

Idag har vädret varit kanon verkligen så jag och lina bar oss in till stan och köpte biljetter till Delsbo åt henne!, efter de åkte vi direkt till Solvalla och träffa Niklas, Hoffman och Olov härligt härligt specielt när de var sån sol som de var idag :) Så 10P till vädret idag!  och imorgon blir de även stan med lilla sebbe och gå ut ochta en fika i detta underbara väder :) 

Sen skulle jag vilja be er att klicka på http://dif.se/bortamatchtroja/?shirt=4daca8c3b40d2 Denna länk och rösta på min tröja skulle vara super snällt och super gulligt av er! och Ni som har blogg m.m lägg jätte gärna upp min länk där och skriv att dom ska rösta vore super snällt :D 

Puss och kram från mig till er! :D

text till nära och kära vänner...

Lina/Lillasyster
Lina eller som jag säger Lillasyster är faktiskt den viktigaste vännen jag har, hon är där när man behöver henne och de är verkligen inte nå jag bara säger utan hon är verkligen där hela tiden när man behöver henne!, Känt henne sen vi gick hos dagmamma och nu får vi gymnasiet tillsammans fast hon ett år yngre. Men ändå vi har alltid gått i samma skola och alltid haft varandra nära. Fast vi alltid varit så nära varandra så har vi ALDRIG bråkat. Jag är så glad att jag har denna tjej hos mig varje dag, utan henne vet jag inte vad jag skulle göra hon är den vänn som andra letar efter i flera år och jag har haft turen och hitta henne redan som litet litet barn! Lina du vet att jag alltid finns här för dej och att jag alltid ställer upp vad de än gäller! DU är min ängel utan vingar! Älskar dej!<3



Niklas Andersson/lång skonken
Niklas dej har jag inte känt länge alls, vetat vem du är och sånt men aldrig direkt pratat med dej förens typ 1-2 månader tillbaka!, vilket jag verkligen aldrig kommer ångra!. Du är en sån underbar kille, din humor e så jävla sjuk så de finns inte men du är ändå en av dom roligaste men framförallt den bästa killen jag känner! Jag skulle aldrig vilja lämna din sida, vet att de gått ryckten om oss på skolan som inte varit sant och så jävla skönt att du inte är den som lämnar en utan du står kvar vid ens sida. Jag älskar dej verkligen med hela mitt hjärta och finns alltid här för dej! 


Sebastian Mårtensson
Haha jadu Mårten vart ska vi börja, vi har känt varandra i typ snart kanske 5 år?, och i början va du faktiskt vääldigt läskig tyckte jag, men när jag lärde känna dej mer och mer så gick de inte att stå emot din underbara personlighet. Jag va ju bara tvungen att älska dej!, vilket jag gör än idag och alltid kommer göra för du är en sån underbar människa så de finns inte. Du är verkligen en riktig vänn gubben du finns där men tyvär har vi tappat kontaken lite men nu äre våran årstid igen och vi kan dra ut på stan och fika och kolla killar!. Dom som inte vill lära känna dej eller tycker illa om dej äre verkligen nå fel på för du är en sån underbar människa och jag kommer alltid vara din vänn vad som än händer! <3Älskar dej 

( Haha en gammal bild måste jag bara skriva ) 

Nathalie Fritztorf/Neo ( www.neow.se)
Hihi jadu gummsan vad ska jag skriva? inte kännt dej länge alls men hade jag vetat att du va en sån här underbar människa hade jag varit hos dej för klänge sen, du är en tjej som verkligen strålar av glädje och får mig på världens bästa humör även om jag är på de sämsta!, Vi har kommit varandra närmare vilket e så sjuukt skönt och jag älskar dej såå mycket gumman. Du är och kommer alltid att vara min lilla bitch, din personlighet kan ingen annan Raggarbrud slå de kan jag lova dej! Du är en sån härlig och glad tjej!! Alltid vid din sida min älskade Raggar brud! 



De va 4 texter till 4 vänner som står mig närmast, jag älskar er alla 4 glöm aldrig de!
Puss! // Eran Maria

Trött dag.

Heej sötisar! inte skrivit på några dagar men kan ju vara för de faktiskt inte har hänt ett jävla piss haha, varit i skolan hade prov i fredags och fick VG känner mig lite duktigt där :)  Provet va i ekologi/ marklära hihi jag e såå duktig :). 

sen va jag ute med lina i fredags oxå, så sov hon hos mig och i lördags gick vi upp och gick till stallet och hjälpte till varit super fint väder dom här dagarna sååå härligt :). Sen efter stallet vart de upp till Aia och lilian och grilla med mamma och sedan Jocke. Vart en riktigt rolig grillning, efter grillningen och lite gitarr spelande gick alla hem till oss utom Lilian som gick em och la sig. den lilla "festen" fortsatte hos oss och Linas lilla charlie kom förbi och kvar kvar ett jävla dag. sen vid typ 2-3 nångång så gick/åkte alla hem och man kunde gå och lägga sig i sin sköna säng :) 


Hejhopp

Heej mina sötisar!! Nu äre så här vettni, att mitt rum är snart heelt klart! kommer upp bilder här från när min klass va på Eskilstuna Zoo och på min fina tapet och har köpt, Men inte hänt så mycket faktiskt om jag ska var ärlig, va på solvalla igår idag va jag lite i skolan och sen hemma och sortera och slängde saker jag inte skulle ha kvar så de va typ min dag nu kommer bilder :D 


Börjar med en bild på Antonia :D>


lejonen som inte syns :P 


En super söt liten björn sort, minns inte namnet men såå underbart söt 


En herrnilsson :D 


En RIKTIGT STOOOR skölpadda! :O 


Jag med en Vit tigers skin :) Älskar dom asså!!


Jag i ett lejon gap :O 


Och nu till mitt rum :D 


Min coola fond vägg som jag älskar :D

fan oxå...sjuk IGEN? :O

Heej bloggen förlåt att jag inte skrivit på några dagar men inte varit hemma eller så har jag varit för upptagen, e fullt upp nu känns de som. och känns som min kropp inte hänger med längre, hade iaf skit roligt på kryssningen som jag va på i helgen verkligen helt underbar va den! Super roligt hade vi allihoppa fast alla hade de nog inte så roligt dan efter haha, jag va typ den ända som piggna till efter ett tag. 

i måndags drog jag iaf till solvalla med Antonia, Speedy och Sara och kolla på niklas super roligt som vanligt gillar verkligen de stället, specielt när solen lyser och de är varmt då äre verkligen härligt att stå och kolla på loppen, efter Solvalla åkte jag och Antonia och Trägga Jocke och hans kusin super skoj de med, men när jag vaknade idag så vare inte lika roligt efter som min hals typ e svullen och jag har skit ont i den har världens huvudverk och allt känns bara skit!! Så nu är eklockan 21:39 och jag ska sätta p nån bra film och lägga mig i sängen och dricka te med honung så jävla gått. 

Ne nu känner jag mig för trött för de här ! 
men puss på er alla söta som läser <3 



Släger upp en häärlig sommar bild på mig och Björne :D

till Storebror Alexi

Hejhej sötisar!
har typ inget att skriva om skolan idag som vanlig vi badade och hade skit roligt :D men jaa jag har typ inte så stor lust att skriva heller XD haha men ja imorgon blir de skola som vanligt. 

Till Alexi:
Kan bara säga att ja saknar och älskar min storebror som är i L.A och pluggar, börjar kännas tomt utan han här hemma nu, så saknar faktiskt han super mycket just nu och skulle vilja att han kommer hem :') 
Även om jag kan vara lite eller väldigt jobbig mot han så betyder han så sjukt mycket för mig och jag ångrar nästan alla gånger jag skyllt på honom till mamma när de är jag som gjort nå, hihi jag e ju trotts allt lillasyster. 
Men min storebror är nästan mitt allt och utan honom vet jag inte vad jag skulle göra!, skulle jag förlora honom skulle jag aldrig orka med nått. Vi kanske inte pratar om allt men jag vet att skulle jag behöva hans stöd så vet jag att han alltid finns där för mig precis som jag alltid kommer finnas här för han!. 

Jag älskar och saknar dej världens bästa storebror! <3 




Studentfest!

Faan härlig natt på Viper, va på studentfest va riiktigt roligt och fick träffa en massa roliga och underbara människor, vart inte så jätte mycket dricka men hade iaf jävligt roligt kan jag ju säga. Mycket dans så jag knapt kan gå idag haha, sovit hela dagen typ sen gick jag upp och laga mat och handla glass och halstabletter, mår inte så jävla bra i halsen tyvär. Men just nu sitter jag och kollar på kopps haha så jävla bra film asså XD
Men men nus ka jag kolla klart på den och så :) 

Puss



Lägger upp en bild på mig och trubbe bara för jag sakn ar han sjuukt mkt

BÄSTA VIDEON FÖR IKVÄLL!

självklart blir denna underbara lilla kille min bästa video för ikväll asså, nu är inte för låten utan för den lilla killen är så jääävla söt och såå underbart charmig! 

står tyvär inte vad han heter men låten han sjunger är:
Justin bieber- Baby




Ooopps

Heej sötisar!!
Förlåt att jag inte skrivit eller nått vet att jag suger lite pgv de, men men livet är inte alltid lätt eller hur? 

Men som sagt pierca mig i torsdags i fredags va jag med antonia och hennes syster när dom gjorde de skoj skoj va de, sen gick jag hem tilll lilla mamma och moblera om vardagsrummet och hade lite mys pys, sen senare på kvällen åkte jag hem till min vän sebbe och skulle sova hos han efter som vi skulle på hamster utställning och jaa de finns hamster utställningar, vilket jag inte heller trodde förut men skit kul att vara där i lördags en ny upplevelse och jag fastna lite för de faktiskt!. Verkade kul. 

Min älskade lillasyster lina som själkvklart oxå dit senare på lördagen men vi åkte hem tidigare, eller ja hem och hem vet jag inte riktigt om vi åkte utan vi åkte pendeln till stockholms södra, sen gick vi till medborgarplatsen och sedan därifrån till slussen där vi åt middag och sen åkte hem.  Lina sov sen hos mig från lördag till söndagen skiiit roligt hade vi båda dagarna vid 8 på kvällen skiljdes jag och lina åt och då åkte jag till älvsjö och mötte Antonia som skulle sova hos mig, vi åkte direkt till tallkrogen och Träffa jocke han hans kusin och de va ju skoj, sjuka men roliga killar de där. :D, ne men dom e mysiga lite knasiga bara sådär. 

MEn ja sen va de ju måndag idag *Suck* säger jag då, men ja de vart ju skolan som vanligt och äntligen fick jag träffa min älskade www.neow.se saknat henne suuuper mkt!! sen efter skolan åkte jag med jenny hem och lämna henne block sen vart de till farsta till banken och hämta ut pengar och hon köpte troser och örhängen och jag köpte lite små saker :) Wiih.

Men ja sen har jag bara varit hemma och kollat på film :) de är ju oxå sköönt.
Imorgon blir de studentfest SÅÅ jävla nice ska de bli ! men ja de får ni veta mer om sen ;)

Lina och lilla kaningen :D 



Vart en fika under lunchenm på hamster utställningen :D 


mums :)

RSS 2.0