Minnen sitter kvar!

"Du var den första"


Du va den första jag älskade,
den första kille jag faktiskt brydde mig om
och den jag än idag fortfarande bryr mig mest om!
Ditt namn risdades in i mitt hjärta första gången jag såg dej,
när du spela gitarr.
Tror mig jag minns de som igår.
Ditt namn står alltid kvar i mitt hjärta
och de kommer de alltid göra!!
Minns när jag träffa dej för 4 år sen på ung08
hade inte sett dej sen jag typ va 10 år
men ditt ansikte satt kvar i mig!
Du va den första jag älskade
och den ända kille jag aldrig kommer sluta älska helt!













Till en vän...

Jag tänkte skriva lite till en vän som stod mig väldigt nära en rätt så lång tid i mitt liv, Hon va den vän som alltid fanns vid min sida och som jag var med varje dag hela tiden. De längsta vi var ifrån varandra var 1 vecka och de var för mycket tyckte vi då, Nu har jag inte träffat eller sätt denna tjej på mer än 6 månader. 
Vår vännskap sa vi upp för drygt 5½ månad sen när jag skaffa kille, och de vart en riktigt missförstånd mellan henne och mig!, jag va riktigt förbannad på henne då och brydde mig inte så mycket om hur de skulle bli. 
Jag tänkte bara att hon och jag gjorde våra egna val och de kanske inte var meningen att hon och jag skulle vara vänner för livet, Vi var så lika varandra i personligheten så de va läskigt. Hon förstod exakt vad jag mena hela tiden, Men vännskapen tog slut och snabbt gick de. Efter ett tag kändes de bara konstigt att inte prata med henne varje dags om jag gjorde innan men jag tänkte ju bara att jag har mina andra vänner och hade den perfekta killen då...

Men jag tänkte fel...Jag borde inte bara tänk på mig själv och min kille utan jag förlorade en av dom som betytt mest i hela världen för mig! och som än idag betyder väldigt mycket för mig, Jag offrade en sann vännskap för en kille vilket jag aldrig aldrig trodde att jag skulle göra. Men jag lärde mig en läxa av de, jag trodde jag skulle vara skit lycklig för jag hade underbara vänner och killen och ja självklart jag va jätte lycklig en period sen vart de riktigt knas med killen och jag önskade att jag hade min "tvilling" med mig.  Men nu lever vi ju troligen heelt olika liv och jag har ingen aning om hon och jag är lika varandra längre. Men jag känner att jag bara va tvungen att skriva ut de här till henne! Hon va ju trotts allt min första och sista tvilling! 

Klicka på bilden för stort format!







Jag och Ronja


lars kurt olof swensson betancore lindgren strand


Orka!

Jag har fått nog av alla människor snart asså!, Fattar inte hur människor kan ändras så jävla snabbt på bara typ 1 timme så kan de vara en helt annan människa seriöst vafan är problemet med folket?! :S 
Jag e så trött på att gå runt och "lita" på människor som man tror e sanna vänner men som bara visar sig vara så sjukt falska så man inte vill ha nått med dom och göra! Jag är så jävla trött på de nu asså!. 
När ska seriöst folk börja bli mogna? Dom som är 18,19,20 och tillo med äldre är fan mer omogna än dom som e 10,11 och 12! Shit asså ska de vara så eller? Inte undra på att världen ser ut som den gör och små barn börjar sminka sig tidigt, börjar supa/röka/snusa och knulla runt för tidigt kolla bara på dom som är äldre! Klart som fan dom lär sig tidigt och nu menar jag fan ingen speciel förutom med dom första meningarna. 

Efter som jag själv röker/dricker så klankar jag ju inte ner på er som gör de, men jag ser mig inte som en bra förebild och vill inte direkt vara de heller efter dom jag vet hur jag är, men seriöst sett människro som t.ex har sina små syskon och lär dom tidigt och ger dom cigg/dricka fast dom är FÖR unga för de, och sen blir dom arga över att dom fortsätter men helt seriöst vafan tror ni igentligen?!?! Så jävla trött på de här samhället nu!! 

Jag känner bara att fler och fler av mina vänner börjar bli falska mer och mer, så vet ju inte riktigt längre var jag har dom! Är riktigt jobbigt kan jag ju säga till er alla och jag känner att jag nästan varit FÖR glad en lång tid nu och känns lite som min depp tid är påväg tillbaka :/ gaah orka! 

Skriver lite om några som betyder/har betytt mycket för mig!

Kan börja skriva om min "lillasyster" Hon är ju faktiskt den som betyder mest för mig av mina kompisar!, jag älskar verkligen henne så jävla mycket så jag kan inte ens skriva de om jag ska vara ärlig! Men en sak kan jag säga, att utan henne skulle jag aldrig leva idag och skulle hon försvinna skulle jag försöka leva för henne men tror aldrig de skulle gå för utan henne skulle jag aldrig ha ett leende på läpparna igen!



Neow är en tjej som verkligen tagit mitt hjärta som storm!, vet inte vad jag ska säga men hon e en riktigt härlig och sån grym kompis!, vi har inte pratat med varandra länge och jag minns inte när vi börja heller men nån gång i skolan va de iaf. Jag och Neo har gått i samma klass sen typ andra terminen i 1an på gymnasiet och vi slutar snart 2an och nu har hon och jag börjat prata!. Jag älskar verkligen henne så jävla mycket och ja skulle jag mista denna vänn skulle jag va världens jävla panik! 








Text

OJAG FICK ~
Om jαg fick єη äηdα chαηs,
skυllє jαg αbsσlυt tα dєη.
För αtt åtєrυρρrättα diη nγαηs,
så dυ iηtє hαmηαr här igєη.
Om jαg fick αvslυtα miη ρåbörjαdє mєηiηg,
skυllє jαg görα dєt mєd öηskαη i bєhåll.
För αtt åtєrskαρα kärlєkєη i єη ηγ förєηiηg,
mєη dєt sρєlαr väl äηdå iηgєη rσll.
Om jαg fick dig αtt lє,
skυllє jαg αldrig slυtα.
För αtt kυηηα åtєrsє,
dєt jαg єη gåηg villє skjυtα.
Om jαg fick världєη αtt åtєrskαρα σss,
skυllє jαg αldrig väηdα rγggєη till.
För αtt fortsättα kαmρєη σch tα mig lσss,
så jαg kαη läηgtα till dєt jαg vill.
Om jαg fick bєvisα miη kärlєk,
skυllє jαg sσrgligt görα dєt ηυ.
För αtt görα dєt krävs єtt svєk,
då dєη jαg älskαr fαktiskt är dυ.
Texten är skriven av: AηGєєL

Kände att den passa just nu och fått tillåtelse till texten!

ojoj

heej sötisar!! fan inte skrivit på skit länge nu asså! förlåt men har mina parioder med att skriva (A)
Men skolan rullar på just nu fullt upp typ hela tiden nu, har haft massa stängsling nu vilket e när man gör hagar och sånt skiit jobbigt kan jag ju bara säga!

men igår hade jag en riktigt härlig och underbar kväll/natt hos världens finaste Issa som fyller 18 år idag :D 
Hade så sjukt toligt med väldigt roligt folk, alla va ju super trevliga och ja inte haft så roligt på länge, men vart en väldigt lång natt tog min sista cigg vid typ halv 6 på morgonen, sen vart de bara att sova till 8 iaf tror jga gick upp då iaf :P haha va ju tvungen att hinna med bussen hem efter som jag skulle jobb idag va lite jobbigt asså men vafan var halv trött när jag kom hem, festen va ju lixom på värmdö så va ju en bit att åka men vart piggare på jobbet, mamma kom ner med lilla vovisen. Så efter jobbet gick vi till vivo och sedan hem "lillan" va skit trött när vi kom hem och ligger nu och sover under stolen hihi :) Och ja mamma ligger och sover i soffan bara jag som e pigg och glad som varit igång hela natten och dagen. :)


Och en sista grej, nu ska jag skaffa en ny meil som jag då kan ha på youtube och lägga upp filmer, fick ett önskemål om att lägga en en video när jag sjunger och de är klart jag kan göra de :). Så blir lite mer videoblogg oxå :) Wiho :D

Pussis

Sverige Vs Finland

Vem vinner ? Sverige eller Finland 






KOM IGEN NU SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 









Vs








Dumma mig!

Heej sötisarna! 
nu känner jag att jag varit lite dålig här och inte skrivit på väldigt länge, inte alls bra :/, men men allt e väl typ som vanligt i mitt lilla liv, va ute på krogen i fredags med Antonia och Anna hade väldigt roligt med massa roliga människor, fattar inte hur underbara människor kan vara asså! Men riktigt rolig och trevlig kväll :D så tack för den! 

Lördagen vaknade jag med huvudvärk (hemma tack och lov) hihi men vart ju ut med hunden tog en lång promenad med mamma , vi tränade lite lydnad och lillan va super duktig kom direkt när jag roppade :) Sen vart de hem och förbereda för eurovision song contest 2011 :D Sverige hade ju en riktigt härlig kille och en riktigt bra låt med i år för engångsskull :).
Eric Gjorde verkligen ett super jobb på chenen och slutade med att vi kom 3a men låg 1a ett tag men fan 3a e ionte likt oss SUPER BRA JOBB ERIC!!!




Men en annan låt jag tycker var riktigt bra va ju oxå Ireland, tycker de va två härliga killar med väldigt mycket energi och dom fick mig att bli super glad :)



Men nu ska jag gå och äta :) Pusspuss

Låång dag!

Heej bloggen va ett tag sen känner jag nu!, men ja varit väldigt mkt nu tyvär :/ .
Men idag i skolan så har jag stängslat HELA dagen sjuukt jobbig men såå jävla roligt asså, jag och becca roade oss och jobbade på med stängslerna och sola lite samtidigt,vilket e viktigt när solen e framma ;). 

Sen efter skolan så åkte jag en snabbis till farsta och köpte en liten borste till min lilla vovis och sedan hem snabbt och byta om och vidare hem till min moster och fira henne!. "lillan" vart nog lite små kär i min kusin Niklas och låg och sov hos honom i typ 2 timmar haha ;) 
Men nu e vi hemma och mamma sitter å kollar på travet och jag med :p, Föresten så står min data i vardagsrummet för den har ju stått i min brosas rum men där renoveras de just nu så då får de stå i vardagsrummet :) 

Men de va väl allt typ hihi 
Pussis ! 


Slänger upp en härlig sommar bild på mig och pasadena :) bara för de va så fint väder idag ute :D

kom hem!

heej sötisar tänkte skriva bara till mina två älsklingar  Lina och neo!
Till Lina: jag älskar dej sjukt mkt och nu har du varit borta från mig i 1 vecka och de får du nog fan aldrig vara igen! Saknar dej som fan min söta unge men du kommer ju faktiskt hem idag och de är jag så sjukt jävla glad Love yah<3<3333333333




Till Neo: FÖRFAN KOM HEM NUU!!!!!!!!!!!!! jävla unge att dra till turkland mitt i allt, så jävla tomt i skolan utan dej asså!, har ju ingen att dra roliga skämt med på samhället behöver ju dej i skolan för fan!! Så nu vill jag att du ska komma tillbaka din underbara jävla unge ! <33 Love yah



Älskar er mina söta gullungar<33333

20 min

Heej sötisar vill bara säga att om 20 minuter börjar Big Brother och jag känner mig super duktig för jag har inte kollat på de på ca 5-6 timmar :D WOHOO för mig <333 



OCH IDAG HOPPAS OCH HÅLLER ALLA TUMMARNA PÅ ATT MADDE EL PETER ÅKER UT!!!!! <3

Panik!!!

hej sötisar!! 

jag har världens panik här!, jag ska söka till idol på lördag vilket bara e typ 3 dagar kvar och jag har inte hittat en låt än :O !!! 

Så kom jätte jätte jätte gärna med massa olika förslag! :D 



Langar upp en bild :D

Polis museet

Heej sötisar! :D 

Idag har jag varit i skolan super skoj om jag ska vara ärlig ;), men på eftermiddagen drog våran klass till Polis museet asså seriöst FAN vad roligt de va där asså!, roligaste museet jag varit på om jag ska vara ärlig jag och carro hade super kul och satt och lekte i en Polis bil som man fick sitta i så att barnen inte fick leka haha dom vile oxå sitta i bilen men jag och carro skulle vara först ;). hihi 
Sen löste hon och jag även ett litet brott om vem som hade stulit en grej så vi fick en fin bricka där de står : Jag löste fallet ;) fan visst e vi duktiga :D 

Bilden från de kommer upp imorgon nu ska jag kolla klart på Big brother, sen ut med hunden och sen sängen :D Pussis<33

Avslöjande...

Heej sötisar igår skrev jag att jag hade en liten hemlis som nu skulle få veta idag, vissa av mina vänner vet redan om den men väääldigt många som inte vet om de än :) 

Men hemlisen va att jag va och hämta min söta lillan som jag ska ha på foder nu tills hon får sin första kull, asså är lillan en hund ;). Hon är 2 år och är en Kinesisk naken hund ( Med päls! ) Hon kom hem till mig för nån timme sen och ligger nu på golvet brevid med och sover gott :) 


Jag och "lillan" / Lillemor sitter och kollar Big brother :) 



Heej kameran :)

psst, jag har en hemlis ;)

Jag har en liten hemlis till er läsare men den får ni inte veta förens imorgon då kommer nämnligen bilder på min hemlis, så nu kan ju tänka så länge på vad de kan vara för nått ;) 

Men min dag har varit helt underbar i skolan idag, skit skönt att komma tillbaka varit mkt med Becca och Carro dom e ju så goa dom två brudarna och har varit väldigt glad typ hela dagen :D <3 

Puss på er <3

Big Brother arg och Valborg!

Heej sötisar!!
Herregud vilken Valborg de va, söp med mamma och hennes kompisar sen drog vi ner till skönstaholm träffa ALLA gamla vänner och människor man kände hela livet super härligt va de att se alla igen inte för att nån direkt va nykter men ändå fan va härligt de va asså! Helt underbar kväll!, kvällen sluta med att vi va hemma hos mig mamma m.m men när dom drog så drog ja hem till en hemlig vän ;) som namnet aldrig kommer komma ut på efter som de är en hemlig människa :O  Sov klvar där och va hemma vid typ 12 på dagen somnade i soffan efter typ 2 timmars tittande på disney chanel XD haha men sen har jag bara slappat en hel del idag skönt som fan och imorgon äre skola :). 

min älskade lillasyster e på praktik och varit de i 1 vecka nu och kommer hem om 1 vecka saknar henne som fan asså!! :') men hon hare bra på praktiken och vi kommer ha massor att prata om när hon kommer hem igen :) . 

och nu över till kvällens händelser!! : BIG BROTHER!

Seriöst svenska folket som ser på big brother VAFAN TÄNKER NI?!?! vem fan vill ha kvar madde i de där huset!, seriöst blir så jävla förbanad över hur folk röstar klart som fan man har kvar sonia iställe för äckel madde!, blir så jävla fucking förbanad! och jaa jag har ett hat mot människan tycker verkligen inte om henne hon e ju bara bläää hela hon!!! :@

Men FAN va härligt de va och se Roddan igen och att han sa till om "röst" fusket klart som fan de va uppgjort!, asså folk ville ju ha kvar han och de va 1 röst säger dom som skilde mellan Madde och honom så VAFAN åkte hon inte ut idag för då?!?! GAAAH e så jävla förbannad asså!

RSS 2.0