Frågestund :D



Skicka era frågor till: [email protected] 

Detta e ju nu första gånger så hoppas jag får många roliga frågor att svara på :D 

Puss M

Äntligen!

Säger bara äntligen är min stalltjänst slut för denna gång, tyvär kommer de två gånger till haha men aja e iaf hemma nu och varit ett tag oxå och ni ska bara veta hur skönt de var att komma hem igen. Super kul att träffa sötis voven igen, saknat henne super mycket och kanhon höll på att pussa sönder mig när jag kom hem haha. Men nu ligger jag i min älskade säng gud vad jag har saknat den, ni som känner mig bra vet ju att min säng e min älskling och kommer alltid å vara...jag bara älskar den. okej de är inte världens skönaste säng men ändå den e min och den e bäst haha. Men imorgon ska jag upp vid halv och och ja åka till skolan ska ha utvecklingssamtal så hoppas verkligenatt de går bra, sne slutar jag och vet inte riktigt vad jag ska göra efter men men de märker vi då :D 

Men nu ska jag sova e skit trött så godnatt å sov sött vakna blött :D 

Puss M 



Bio? ;)

Hallå sötisar!
vill ni ha en massa bio biljetter så klicka här nedanför och svara på några frågor eller så gör ni de bara för att vara snälla mot mig så kanske jag bjuder er på bio ;) 


Vill du mysa i biomörkret i höst? MrDeal delar ut ett begränsat antal biobiljetter och det är först till kvarn som gäller!

oj

Hej sötisar! Nu har jag glömt och skriva på hm vad äre, 2 dagar (?), men ja de är ju lördag idag så alla polare e typ ute och super och festar och har skiit roligt, och ja vad gör jag? Jo jag sitter på skolan haha såå segt, men idag har ju iaf varit den bästa på hela veckan för idag kom Bella, Jecca, Jocke, Jimmy och Stoffe hit, skiiiita roligt :D
Men jag och Nette har ju oxå haft riktigt roligt under veckan kan jag ju lova en jävla massa garv har de varit, dom andra stalltjänsterna har varit fett depp och jag har mått skit varje dag när jag bott här men denna vecka har varit hur bra som helst, lite små deppigt på kvällen men ja annars bara bra :) Men ja nu äre ju ca 2 dagar kvar hela söndagen och sen måndag morgon, sen blir de heem :D<3 Längtar hem väldigt mycket, men väldigt mycket är de till min egen säng å mitt egna rum. Gud vad de ska bli skönt att få sova i sin egen säng. 

Men ja har ju inte så jätte mycket mer att säga igentligen, jag har varit duktig å gymat nästan varje dag under veckan :) och imorgon blir de gymma på morgonen igen efter utsläpp och mockningen, vilket oxå är träning på ett sätt haha iaf mockningen. haha 
Men nu ska jag typ kolla på nån film och försöka sova :D

Puss på er sötisar<<3

Stalltjänst!

Heej sötisar, glömde tyvär skriva igår men som sagt så har jag ju stalltjänst just nu kan ju säga att de suger rätt mycket eller ja inte stalltjänsten men att bo på skolan, förstår verkligen inte alla elever som klarar av att bo på skolan hela terminer och bara åka hem på helgerna :/, men de är bra av er!  men jag gillar de ju då verkligen inte...Men denna gång har jag typ hela rummet med mig så känns ju lite mer hemma + att jag har ju datan nu.
Men ja de är upp klockan 6 på morgonen eller ja lite innan, och sen äre bara å jobba sen är de ju lektioner efter de. Är nog de som e jobbigast, ni känner ju mig en del och vet ju att jag är inte den bästa på att gå och lägga mig å kvällarna utan jag e gärna upp senare och stojar XD
Vi hade även hästövningar idag, så då red jag Min lilla älskade pirat, saknat han super mycket han var jäätte duktig och samatbetade hur bra som helst, stolt över hesten :D
Men men nu kom Antonia ut ur duschen så nu ska jag sluta skriva, men kanske slänger in ett inlägg senare ikväll, annars kommer de ett imorgon :) 

Puss M

Slänger in en bild på mig och pirat 



bläää

Gud vilken tråkig dag de har varit idag, jag gick upp vid 12 och då blrjade jag kolla på "Frusna män söker kärlek" 
asså seriöst ska fan oxå söka dit nån gång världens gulligaste människor ju, å alla bor i norrland åh fan va fint de va och jaa jag e helt galen, finns en kille som är med i de som söker sin kärlek han är så jävla go asså!! Vill ju också träffa han haha. Verkar iallafall vara en grymt go kille :) 
Men ja efter de gock jag ut med hunden i ca 1 timma var riktigt kallt ute brrr, men men när jag kom hem börja jag packa efter som jag ska bo på skolan hela veckan + nästa helg *SUCK* finns inget som e värre än att bo där, men men datan följer ju självklart med sen har jag bara 1 fack med typ 10 filmer haha tror som seriöst att jag kommer vara där utan film då tror dom helt fel. 


Jonas från Frusna män söker kärlek


Men nu ska jag äta Puss<3

hojhoj

Heej sötsiar!
Idag har vädret varit fint å kallt, blev väckt vid halv 12 av mamma så då gick jag upp och åt en musik frukost  kolla på skidorna med mamma :), efter skidor och frukost gick jag och mamma ner till lilla mysiga hökis centrumet för att spela på V75 vilket gick åt helvete haha. Vi fortsatte gå runt lite i järnhandeln å prata med dom som jobbar där och sen såg vi att de öppnat en tatueringsstudio i vårat lilla Centrum skojskoj är de så självklart gick jag och mamma in där och skulle se hur duktig han var å ja sånt där. Skit trevlig kille som jobbade där och han va riktigt duktig med. Så ja när jag får pengar kommer jag troligen gå och tatuera nått fint. :) 
Men ja efter de fick jag och mamma för oss att vi skulle in på Kreta ( en typ resturang ) och ta oss en öl/cider. Jag tog min sider men efter ett tag fick jag så jävla ont i halsmandlarna och som svulla upp riktigt bra, kände mig inte alls bra längre så va tvungen och gå ut medans mamma drack upp. När vi kom hem så blev de 2 alvedon å varmt te med honung å nu känner jag mig lite bättre :) 

men vad har ni gjort under dagen då? Nå roligt som ni vill dela med er av? :)

Galen

Gaaaah jag e galen, vill ni veta varför? Jo de ska jag säga till er nu...För jag kan inte sova XD Drf blir jag så galen så galen så jag nästan blir mer galen ne nu skämta jag, men seriöst jag kan inte sova och de suger fan såå mycket. 

Men jag och min älskade mor satt och kolla på Titanic heela kvällen den skulle slutat 00:55 men slutade 00:25 vilket min mamma störde sig på jätte mycket sen haha men fan va rolig hon har varit ikväll XD, men vi hade super mysigt å drack 2 airich Coffe till filmen Mmm vad gott de var :) Lilla voven snodde grädde från min men tror inte hon tyckte de va så gott efter som de är Whiskey i haha. 

Men nee nu ska jag Kolla på Santa Claus 1 :D hah bara för jag längtar till vintern XD 



Älskar min mamma såå mycket <33

Helloj!! :D

TJäääänare alla sötisar ute i världen :)  
Hoppas ni mår bra de gör iallafal jag utom att jag fortfarande e lite sjuk men men de är ju inte så att jag håller på och dö vilket vi e glada för :) .

Men idag är de ju Fredag fest dagen, vanligtsvis brukar jag festa eller iallafall vara ute nånstans men efter som jag e lite sjuk än så sitter jag hemma och tar de lugnt, men de kan ju också behövas ibland eller hur? 

Men lite om vad jag gjort idag då, jag har ju då som sagt bara varit hemma haha, mamma drog iväg till farsta och handla och storebror jobbar så vad hittar då jag på hemma? Jo jag städar mitt rum haha, så kul har jag när jag e hemma för länge har man varit hemma å varit sjuk i 1 vecka så hittar man ju på små saker å göra hela dagarna vilket blir att man iaf jag tar fram massa med saker å orkar sen inte lägga tillbaka dom haha, så efter 1 vecka hemma så ser mitt rum hemskt ut. Då kan ni ju tänka er mina sommarlov ;) haha ne skoja så skitig e jag nog inte av mej. 
Men har ju varit ute med hunden en del idag, först på morgonen så va vi ute i skogen och lekte, hon sprang lös sen fick jag syn på rådjur i skogen och skulle precis roppa in hunden så fick hon syn på dom och ja så va hon borta. Efter ett tags roppande kommer hon super lycklig tillbaka och tycker att hon varit super duktig haha. 
På eftermiddagen gick vi en promenad ner till stallet och hälsa på lina och Jennifer som har praktik där, hälsa självklart på personalen med. Men ja sen gick jag hem. 


Tänkte lägga upp några bilder på rummet, som dock ser lite stökigt ut efter som de e böker å en tavla som ska säljas som står på bord å golv XD


Hundsäng, en kartong å ja


Sängen å mitt lilla bord , kartong under med saker XD


mina lådor och annat :P 

Pussisar Maria

Sorry!

Jag tänkte nog börja om med bloggandet en del nu asså, jag har ju verkligen varit dålig på att skriva här vilket jag e riktigt missnöjd med efter som jag vill fortsätta med bloggandet. Men vad gör jag då? 

Jo jag måste hitta på massa roliga saker jag kan skriva om som jag tycker är super roligt å som ni tycker är skojigt å läsa. Jsut nu händer inte så super roliga saker i livet, skolan är ju igång i högsta hugg vilket jag nästan skitit i totalt jag måste verkligen börja sätta mig in mer i skolan om de här ska funka, så jag tänkte nästan försöka börja ett nytt litet liv nu :) Låter inte de bra? 

Ska ju självklart börja med å bli frisk för just nu är jag rätt så dålig vilket gör att jag inte kan göra så mycket, de är lixom fredag idag å jag har varit hemma HELA veckan de suger verkligen. + att jag har stalltjänst som börjar på Måndag vilket jag inte alls e taggad på att ha men men vad ska man göra de ingår ju också i betyget. 
Sen har jag ju även köpt ett Gymkort som jag ska börja använda VIKTIGT!! jag måste verkligen sätta ett mål nu så att jag börjar, inte så att jag inte trivs med min kropp men känner att de kan va bra efter som jag träna en hel del förut när jag höll på med dansen och allt. Så japp Gym ska de bli nu. 

Så jag tänkte att jag ska börja blogga lite om de, åh sen självklart ska jag börja skriva om alla härliga utgångar å fester, Alltid kul med sånt. 

Pussar Maria



Ger er även en härlig sommar bild

RSS 2.0